Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Když se v Polici setmí, děje se nevídané

29.8.2016
čtenost 1597

POLICE N/M - V úterý 30. srpna vypukne nevídaná událost. Náměstí ožije programem, který nabídne spojení hudby, tance, divadla a akrobacie.

Když se v Polici setmí, děje se nevídané

Když se v Polici nad Metují 30. srpna setmí, budou se dít velké věci. Polický symfonický orchestr společně s městy Police nad Metují a Broumov totiž pořádá další benefiční koncert pro Nadační fond Hospital Broumov. Jak to bude vypadat, až se celé náměstí v Polici nad Metují stane jevištěm pro spojení hudby, zpěvu, tance, divadla, cirkusu a akrobacie?

"Ohromí vás dlouhý, vysoký a bystrozraký krok pánů na chůdách z Long Vehicle Circus a navštíví nás i pojízdní divadelníci & akrobati V.O.S.A. Theatre. Osmero královéhradeckých Gentlemen Singers rozezpívá určitě i místní krkavce a svůj nebesky barevný operní hlas přijde předvést Kristýna Fialová. To všechno a ještě mnohem více zahalí do hudebního pláště mladí hudebníci Police Symphony Orchestra. Scéna bude tentokrát poněkud objemnější a děj večera nespočine jen na jednom pódiu. Pohyblivé překvapení, které na vás ten večer čeká, nebude úplně nejmenšího rázu, a tak vězte, že velké věci pro dobro věci opravdu ten večer uvidíte. A abyste dobře viděli, doporučujeme se vybavit pohodlnou obuví, protože neposedíte! A chcete-li, vezměte si své sezení s sebou…," láká hlavní organizátorka Petra Soukupová.

Dobrovolné vstupné poputuje na konto Nadačního fondu Hospital Broumov. Představení začíná ve 21 hodin.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také