Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Bambifest představí volnočasové aktivity

24.5.2016
čtenost 1203

NÁCHOD - V pátek 27. května se v areálu Déčka uskuteční další ročník oblíbeného Bambifestu.

Bambifest představí volnočasové aktivity

V pátek 27. května v 9 hodin začne v areálu náchodského Střediska volného času Déčko tradiční Bambifest. Přehlídka volnočasových aktivit pro děti a mládež nabídne prezentaci mnoha regionálních organizací, které pro příchozí připraví řadu aktivit a spoustu inspirace. Vyzkoušet bude možné například slack-line park, turnaje v Bumper Ball a Kin-Ball, lodě, laserovou střelnici, skákací boty či bublifukování. Přichystány budou i estetické dílny, fotokoutek a mnoho dalšího.

Prezentovat se budou Hvězdárna v Úpici, Klub SUN, DoldySport Náchod, Pionýrská skupina Náchod, Karate-do, FK Náchod, SK Nové Město nad Metují - Atletika pro děti, Kudowskie Centrum Kultury i Sportu, Eldorádo, Mažoretky MONA, Kudowskie Stowarzyszenie Pomocy Osobom Niepelnosprawnym, SVČ Bájo Česká Skalice, SVČ Déčko Náchod, Informační centrum pro mládež Náchod, náchodský frisbee tým TRUBKY a mnozí další.

Bambifest kluk na stromě

V rámci doprovodného programu vystoupí broumovská hudební skupina Vivian, novoměstský Fukanec a dětské soubory mateřských a základních škol. K vidění bude i tanec se psem.

Vstup je bezplatný. Více informací najdete zde.

Hana Stoklasová
NachodskySWING.cz

Čtěte také