Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Náchodský SWING uvádí Jedlíky čokolády a šansony Chantal Poullain

8.6.2017
čtenost 885

V červnu vyvrcholí kulturní sezóna Náchodský SWING uvádí.

Náchodský SWING uvádí Jedlíky čokolády a šansony Chantal Poullain

Kulturní sezóna Náchodský SWING uvádí v měsíci červnu vrcholí. Diváci se mohou těšit na komedii královéhradeckého Klicperova divadla Jedlíci čokolády, jejíž termín byl ze zdravotních důvodů posunut na úterý 20. června. Hra napsaná a režírovaná Davidem Drábkem je označovaná jako Láska nebeská při zastávce v Čechách. Jde o příběh tří sester, jež se stavějí na vlastní nohy po smrti otce, který se v šedesáti zabil v autoškole. V hlavních rolích se v Městském divadle v Náchodě představí Pavla Tomicová, Isabela Smečková Bencová a Pavlína Štorková.

Závěr kulturní sezóny se tradičně odehraje na zámku v Novém Městě nad Metují, kde v sobotu 24. června vystoupí se šansonovým recitálem jedinečná Chantal Poullain. Posluchače čeká hluboko posazený sexy hlas, lahodná francouzština, jazzově laděná kapela pod vedením Štěpána Markoviče a atmosféra sladké Francie. Chantal zazpívá svoje vlastní písně, ale také tradiční francouzské šansony s šarmem jí vlastním. Koncertem provází v češtině a díky svému charisma okouzlí publikum tak, jak to umí jen ona.

Poslední vstupenky na obě události je ještě možné zakoupit v regionálních informačních centrech a na www.kupvstupenku.cz.

Hana Stoklasová
NachodskySWING.cz

Čtěte také