Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Chcete přespat U nás na zámku? Pozor, bude tam strašit rytíř Brtník z Brtníku!

25.6.2018
čtenost 695

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ - Stylová oslava příchodu prázdnin se koná už v sobotu 30. června. Na zámku můžete dokonce přespat.

Chcete přespat U nás na zámku? Pozor, bude tam strašit rytíř Brtník z Brtníku!

Rodinný minifestival U nás na zámku, který pořádá časopis Náchodský SWING společně se Správou zámku rodiny Bartoňů z Dobenína, se uskuteční už v sobotu 30. června. Stylová oslava příchodu letních prázdnin nabídne opět koncerty na nádvoří a divadelní představení v zahradách, a to kapelu čtyř krásných bohyň Vesna, dixielandové Black Buřiňos, Sněhurku a sedm trpaslíků v podání Divadla Víti Marčíka nebo pohádku O kohoutkovi a slepičce Malého divadélka Praha.

Připraveny budou také soutěže a hry, Dětské putování za královskými úkoly, kubb, petanque, bubenické workshopy se skvělým Standou Vítem, přehlídka autoveteránů před zámkem, kde se bude konat také Velká cena Nového Města nad Metují v athénském šplhu (tedy šplhu na čtrnáctimetrovém laně bez použití nohou), benefiční dražba piknikových košů a samozřejmě na závěr letní kino na nádvoří. O titulu tradičně rozhodovali sami návštěvníci hlasováním na webových stránkách festivalu. Tentokrát zvítězila hudební komedie Ať žijí duchové! a příchozí se tak mohou těšit na rytíře Viléma Brtníka z Brtníku, Leontýnku a další oblíbené postavy.



Promítáním však letošní ročník neskončí! Ti nejodvážnější budou totiž moci U nás na zámku i přespat! V zahradách vznikne skautský tábor stanů s podsadami a zájemci mohou už nyní rezervovat svá místa na e-mailové adrese redakce@nachodskyswing.cz. Další podrobnosti se dozvíte na webových stránkách www.unasnazamku.cz. Těšíme se, jak společně přivítáme prázdniny ve velkém stylu!

u nás na zámku plakát

Předprodej vstupenek za zvýhodněnou cenu probíhá už nyní v síti Kupvstupenku.

Hana Stoklasová
NachodskySWING.cz

Čtěte také