Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Na benefiční výstavě Jen tak pro radost představí organizátorka i vlastní knihu

29.11.2018
čtenost 1063

ČERVENÝ KOSTELEC - Ve čtvrtek 29. listopadu bude zahájena benefiční výstava Jen tak pro radost. Organizátorka Věra Šrůtková na ní uvede do světa i svůj knižní debut.

Na benefiční výstavě Jen tak pro radost představí organizátorka i vlastní knihu

Věra Šrůtková je žena středního věku z Červeného Kostelce, jejíž výčet aktivit je víc než široký. Pořádá benefiční výstavy, rukodělné trhy, kurzy tvořivých technik, sama nadšeně vytváří vše možné a k tomu sportuje. Nedávno ale z jejího domácího hnízda vylétl poslední ptáček, a tak k tomu všemu ještě začala psát texty na svou facebookovou zeď – prostě aby zvedla sobě i přátelům náladu. A ejhle… její veselé příhody z červenokosteleckého života měly velký úspěch, a tak se rozhodla, že je vydá knižně. A nebyla by to Věra, kdyby tak neučinila s dobrým úmyslem. Výtěžek z prodeje totiž půjde na onkologické oddělení náchodské nemocnice. A co autorka – s humorem sobě vlastním – v jedné z úvodních příhod vzkazuje? „Těm, co to celé dají a přečtou až do konce, zcela vážně říkám… vás rozhodně nic nepoloží.“

Knihu s názvem Ze zdi můžete spatřit a zakoupit na vernisáži benefiční výstavy Jen tak pro radost, která se uskuteční ve čtvrtek 29. listopadu od 16 hodin ve výstavní síni v budově Městského úřadu v Červeném Kostelci a kde bude autorčina prvotina také slavnostně pokřtěna. V prodeji pak bude v IC Červený Kostelec, v Knihkupectví Horová v Náchodě, na autorských čteních 11. prosince v Hnízdě snů v Hradci Kralové a 19. prosince v Knihovně Břetislava Kafky v Červeném Kostelci a také na autorčině facebookové zdi.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také