Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Generálním partnerem náchodského Pivobraní je Wikov

20.7.2018
čtenost 814

NÁCHOD - V sobotu 21. července se koná 7. ročník Pivobraní. Zásluhu na tom má i společnost Wikov.

Generálním partnerem náchodského Pivobraní je Wikov

V sobotu 21. července ožije Masarykovo náměstí v Náchodě sedmým ročníkem Pivobraní. Prezentovat se na něm bude dvacítka pivovarů doplněná hudebním programem, ve kterém se návštěvníci mohou těšit například na vystoupení Václava Neckáře, Voxela, Vypsané fiXy, Heebie Jeebies nebo bubenickou show Drumming Syndrome Miloše Meiera a dalších. Kromě tekutého chleba a muziky bude připravena také herní zóna, turnaj ve stolním fotbálku v lidské velikosti nebo dílničky pro nejmenší.

plakát pivobraní

Generálním partnerem letošního ročníku Pivobraní je významný zaměstnavatel okresu Náchod, a to společnost Wikov. Wikov patří mezi světovou špičku ve výrobě mechanických převodovek pro nejrůznější průmyslové obory, například ocelárny, cementárny, doly, gumárenské provozy, větrné elektrárny nebo kolejová vozidla. V současnosti vyváží přes 75% své produkce do zahraničí, a to do více než 70 zemí světa. Wikov MGI z Hronova je jedním z podniků holdingu Wikovu, kam patří také výrobní společnosti situované v Plzni, Zruči nad Sázavou nebo Žirovnici. Celá skupina Wikov zaměstnává přes 900 lidí a dosahuje pravidelně obratu kolem dvou miliard korun.

Hronovský podnik zaměstnává přes 400 zaměstnanců a hledá další kolegy, zejména na strojírenské pozice. Wikov samozřejmě nabízí svým zaměstnancům standardní benefity, jako je vzdělávání, placené dny volna navíc, firemní ubytování, příspěvky na penzijní připojištění i životní pojištění. Zaměstnanci na dělnických pozicích získávají bonusy za docházku, kvalitu a nadstandardní příplatky za odpolední a noční směnu, práci přesčas nebo práci o víkendech.

Jako nadstandardní benefity společnost nabízí vstřícné prostředí v moderních prostorách, velkorysé parkoviště, bezkonkurenčně kvalitní stravování v závodní jídelně, kde se jídlo opravdu vaří, nikoliv ohřívá, nepřeberné množství sportovních, kulturních a zážitkových aktivit pro zaměstnance po celý rok a spoustu dalšího.

www.wikov.com
www.chtitvic.cz
www.pivobrani.eu

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také