Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Vstupenky na Pivobraní za nejvýhodnější cenu už jen dnes

30.4.2019
čtenost 1625

NÁCHOD - Škwor, Ivan Mládek a Banjo band, Pokáč, Jakub Děkan, Heebie Jeebies a další vystoupí 20. července na oblíbených pivních slavnostech.

Vstupenky na Pivobraní za nejvýhodnější cenu už jen dnes

Už osmý ročník Pivobraní se uskuteční v sobotu 20. července. Tradiční největší událost letních prázdnin v Náchodě nabídne program, který bude stát skutečně zato. Na Masarykově náměstí vystoupí například kapela Škwor, Ivan Mládek a Banjo Band, Jakub Děkan, Pokáč nebo Heebie Jeebies. Návštěvníci se mohou samozřejmě těšit také na rozmanité druhy tekutého chleba nebo oblíbený lidský „stolní fotbal“.

plakát pivobraní na šířku

Předprodej vstupenek už probíhá. Do konce dubna, tedy už jen dnes je vstupné za 200 korun, do 19. července je za 250 a na místě bude za 300 korun. Děti do 130 cm v doprovodu rodičů budou mít vstup zdarma, ZTP a ZTP/P zaplatí na místě 150 korun. Vstupenky jsou k dispozici v síti Kupvstupenku a na jejich kontaktních místech, tedy v informačních centrech v Broumově, České Skalici, Červeném Kostelci, Dobrušce, Hradci Králové, Hronově, Jaroměři, Kuksu, Náchodě, Novém Městě nad Metují, Polici nad Metují, Teplicích nad Metují, Trutnově a Úpici.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také