Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Na Pivobraní vystoupí Škwor, Pokáč i Mládek

8.7.2019
čtenost 1447

NÁCHOD - Na Pivobraní se v sobotu 20. července bude degustovat tekuté zlato z píp dvanácti pivovarů.

Na Pivobraní vystoupí Škwor, Pokáč i Mládek

V sobotu 20. července vstoupí Pivobraní do svého osmého ročníku. Největší událost náchodských letních měsíců opět slibuje příjemnou atmosféru, přátelská setkání, degustaci českého národního pokladu i bohatý hudební program.

Na Masarykově náměstí se bude prezentovat dvanáct pivovarů včetně jednoho polského. Své sudy narazí Tambor, Trautenberk, Krkonošský Medvěd, Létající Chroust, Radegast, Krakonoš, Velkopopovický kozel, Raven, Svijany, Kočovný Kozi a chybět pochopitelně nemůže ani domácí Primátor. Mezinárodní zastoupení obstará polský pivovar Pivovsky.

Samozřejmostí je i celodenní hudební program, jehož hlavní hvězdou je tentokrát kapela Škwor. Jako první hrábnou do strun ve 13 hodin hoši z Warování, v 15 hodin je vystřídá kapela Natural, která jistě zahraje i svůj největší hit Já na to mám. V 17 začne show skupiny Škwor, v 19 vystoupí písničkář Pokáč, po něm legendární Banjo Band Ivana Mládka a před závěrem celé veselice Jakub Děkan s kapelou. Před půlnocí pak jako poslední roztančí náměstí hronovský cirkus Heebie Jeebies.



Zábavu kromě hudebního programu obstará i oblíbený „stolní fotbálek" v životní velikosti, aktivity typu bumperball, které za kostelem připraví Duha Bartoňka a chybět nebude ani omyvatelné tetování.

Pivobraní fotbálek

Další informace jsou k dispozici na www.pivobrani.eu a facebookovém profilu Pivobraní. Vstupenky je možné zakoupit už nyní za zvýhodněnou cenu v regionálních informačních centrech a on-line na www.kupvstupenku.cz

Redakce
NachodskySWING.cz
Foto archiv kapely Škwor

Čtěte také