Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Začíná předprodej vstupenek na Revizora a Malého prince

6.12.2019
čtenost 949

NÁCHOD - V pátek 6. prosince ve 20 hodin začne předprodej na další akce kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí.

Začíná předprodej vstupenek na Revizora a Malého prince

V pátek 6. prosince ve 20 hodin bude spuštěn předprodej vstupenek na poslední dvě události jedenácté kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí, na představení Malý princ a Revizor.

S tím prvním zamíří 9. dubna do Divadla J. K. Tyla v Červeném Kostelci pražské Studio DVA. Hudební projekt na motivy jednoho z nejznámějších příběhů moderní světové literatury je pastvou pro oči, uši i duši. V titulní a jediné roli originálního zpracování se představí charismatický a nesmírně talentovaný Jan Cina. Krásné představení je vhodné pro všechny, kteří jsou ochotni zapojit svoji fantazii a srdce. Doporučeno je divákům od deseti let, z toho důvodu začne už v 18 hodin.

Revizor přijede do náchodského Beránku 7. května. V nesmrtelné Gogolově hře hrají v režii Davida Drábka Václav Kopta, Pavla Tomicová, Eva Leinweberová, Jiří Panzner, Pavel Juřica, Oldřich Vízner, Radim Kalvoda a v titulní roli Tomáš Havlínek. Věřte, že Revizor z Městských divadel pražských vám řádně polechtá bránice a možná i opotí pleš. Revizor je explozivní anekdota o těch, kteří majíce v péči blaho obce, pečují jen o blaho vlastní, a o tom, jak naletí jinému typu „šmejda“ než jsou oni sami. Revizor je bravurní a věčná komedie o parazitech, s jejichž světem zatřese jedině srážka s parazitem jiného druhu. 

Jedenáctá kulturní sezóna časopisu Náchodský SWING byla zahájena už v listopadu bubenickou smrští neuvěřitelného Miloše Meiera. Pokračovat bude 21. února skvělou komedií pro celou rodinu Mikulášovy patálie a končit bude 21. května legendárními Mlýny divadla Sklep.

Vstupenky je možné zakoupit online na www.kupvstupenku.cz nebo v regionálních informačních centrech.

Hana Stoklasová
NachodskySWING.cz
Foto: Parik Borecký 

Čtěte také