Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Bigboš oslaví patnáctiny s kapelou Buty

23.7.2020
čtenost 726

KŘINICE - V sobotu 25. července se uskuteční patnáctý ročník hudebního festivalu Bigboš.

Bigboš oslaví patnáctiny s kapelou Buty

Jubilejní 15. ročník jednodenního hudebního festivalu Bigboš začne v Křinicích v sobotu 25. července v 17 hodin. Letošním headlinerem je hudební legenda Buty, která na Broumovsku vystoupí po delší době. Program festivalu odstartuje už v půl čtvrté odpoledne tradičním pochodem na Bigboš se Švejkem.

Prvním hudebním vystupujícím bude Štěpik OMB. Jeho one man band se skládá z kytary a bicích, ale vydá za celou kapelu. V 18:45 rozezní statek v Křinicích pop-punková kapela Natřije z Chlumce nad Cidlinou, od 20 hodin rozproudí publikum hradečtí Valentines, tedy mladý band hrající nezávislý rock s výlety k osmdesátkám a popu. V půl desáté vybalí své osvědčené pecky i nové písně legendární Buty. Po nich naváže křinická kapela Kluci, která festival Bigboš pořádá.

„Tečkou za naším festivalem bude samozřejmě tradiční afterparty, ale ještě před ní vystoupí host z Polska MIN T. Je to talentovaná producentka Martyna Kubicz. V jejím setu si užijete šťavnaté energetické elektro s prvky R´n´B, pop, neo-soul a jazz. Program jsme poskládali multižánrově tak, aby si každý našel to svoje. Jsem moc rád, že se nám podařilo přivést na Broumovsko kapelu Buty, byl to takový náš sen už delší dobu,“ říká jeden z organizátorů festivalu Jaroslav Winter.

Vstupenky jsou do pátečního večera k dispozici v předprodeji na SMS ticket za 210 Kč, na místě bude lístek stát 290 Kč. Další informace jsou k dispozici na www.bigbos.cz.

Redakce
NachodskySWING.cz



Čtěte také