Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Revizor musí opět změnit termín

12.1.2021
čtenost 1190

NÁCHOD - Náhradní lednový termín představení se kvůli stavu nouze znovu mění.

Revizor musí opět změnit termín

Do kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí zasáhl stav nouze už loni na jaře, poté na podzim a nyní znovu. Představení Revizor Městských divadel pražských s Václavem Koptou, Pavlou Tomicovou, Oldřichem Víznerem a dalšími, které mělo náhradní termín 26. ledna 2021, se bohužel vzhledem k epidemiologické situaci musí opět měnit.

„V tuto chvíli společně s Městskými divadly pražskými, náchodským Beránkem a diáři herců intenzivně ladíme nový náhradní termín, ve kterém bude možné představení uspořádat. Doufáme, že se nám konkrétní datum podaří stanovit co nejdříve. Předběžně připadá v úvahu podzim, ale vyloučen není ani začátek roku 2022, protože divadlo před sebou hrne obrovské množství zrušených představení a herci mají i další závazky," říká ředitel kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí Daniel Šafr.

Vstupenky na slavnou komedii zůstávají v platnosti, případně je možné vrátit je v místě nákupu.

Termíny se změnily i u dalších dvou představení, která se konají v rámci kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí. Malého prince s Janem Cinou uvidí diváci 7. května a legendární Mlýny Divadla Sklep 31. května 2021.

Hana Stoklasová
NachodskySWING.cz
Foto archiv Městských divadel pražských

Čtěte také