Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Charitativní bazar je naplněn, další předměty už nepřijímá

22.11.2017
čtenost 1625

HRONOV - V neděli 3. prosince se uskuteční Stromek splněných přání. Nakupovat a pomáhat se bude od 9 do 19 hodin v Sále Josefa Čapka.

Charitativní bazar je naplněn, další předměty už nepřijímá

S tak obrovskou vlnou podpory organizátoři osmého ročníku charitativního bazaru Stromek splněných přání asi nepočítali. Ačkoli letos se sbírka darovaných předmětů měla omezit oproti minulým letům na pouhé čtyři dny, už po třetím listopadovém úterku je kapacita zcela naplněna.

„Pomoc je letos tak velká, že z kapacitních důvodů musíme sběr věcí ukončit! Je toho opravdu obrovské množství. Moc vám všem děkujeme a velmi si vaší pomoci vážíme, ale v úterý 28. listopadu už další věci nemůžeme přijmout," říká hlavní organizátorka Alexandra Křovinová.

Bazar se uskuteční první adventní neděli 3. prosince v hronovském Sále Josefa Čapka. Od 9 do 19 hodin bude za symbolické ceny možné nakoupit knížky, keramiku, plyšové hračky, sklo, nádobí, kosmetiku, šperky, časopisy, kabelky, vlastnoruční výrobky, cd, dvd, vánoční dekorace a mnohé další. Polovinu získaných peněz tentokrát obdrží Hospic Anežky České v Červeném Kostelci na nákup sanity, druhou půlku dostane náchodský Stacionář Cesta.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také