Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

V Rudrově mlýně se bude na Štěpána koledovat, v pátek přijdou Jesličkáři

21.12.2017
čtenost 1050

RATIBOŘICE - V úterý 26. a v pátek 29. 12. zamíří do Rudrova mlýna se svým svátečním programem členové Folklorního souboru Barunka.

V Rudrově mlýně se bude na Štěpána koledovat, v pátek přijdou Jesličkáři

Na druhý svátek vánoční, tedy v úterý 26. prosince se bude v Ratibořicích koledovat. Krásné české koledy si návštěvníci budou moci na svátek svatého Štěpána zazpívat společně se členy Folklorního souboru Barunka Česká Skalice ve svátečně vyzdobeném Rudrově mlýně, a to od 15.30 a od 17 hodin. Přijdou také malí nefalšovaní koledníci s betlémem při Hře na Jesličky a k vidění budou lidové vánoční zvyky.

Další program je pak připraven na pátek 29. prosince, kdy na stejné místo a ve stejný čas dorazí Jesličkáři. Ti chodili na koledu s lidovou pastýřskou hrou, ve které oslavují Ježíška. Příchozí jistě potěší sváteční program plný recitace, tance, koled, ale také humoru.

Vstupenky na poklidný vánoční program jsou ke koupi v Regionálním informačním centru v České Skalici.

plakát barunka

Projekt "Aktivní senior polsko-českého příhraničí" pokračuje v roce 2018. Sledujte aktuální informace na webu: barunka.org nebo seniorpogranicza.eu. Těšíme se na vaši účast v dílnách i na integračních akcích.

Redakce
NachodskySWING.cz
Foto archiv FS Barunka

Čtěte také