Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Policie prohledává Náchodsko, pátrá po pětačtyřicetiletém muži z Nového Města

12.3.2018
čtenost 2984

NÁCHODSKO - Od sobotních ranních hodin je pohřešován Vojtěch Kubeček z Nového Města nad Metují. Do pátrací akce už byl zapojen i vrtulník.

Policie prohledává Náchodsko, pátrá po pětačtyřicetiletém muži z Nového Města

Policie pátrá po pětačtyřicetiletém Vojtěchu Kubečkovi z Nového Města nad Metují. Muž odjel z domova v sobotu 10. března ráno a nedal o sobě žádnou zprávu, pozdě odpoledne policisté nalezli jeho vůz zaparkovaný v polích u Přibyslavi, nedaleko velmi členitého zalesněného terénu Pekelského údolí.

Od nedělních ranních hodin proto policisté k pátrání povolali specializovaný tým STOPA a také vrtulník s termovizí, který nad údolím kroužil už v noci. „Pátrání vrtulníku s termovizí nad nepřístupnými svahy údolí řeky Metuje, ani pozemní propátrání terénu za pomoci psů však nepřineslo žádný výsledek. Pátrací akce se zúčastnilo pět desítek policistů, strážníků a dalších specialistů. Vzhledem k tomu, že muž je aktivní sportovec a běžec, policie se nadále zaměřila na pátrání v širším okolí a spolupracuje i s polskou policií a okolními regiony," sdělila policejní mluvčí Eva Prachařová.

Policie žádá, pokud by kdokoli věděl, kde se pohřešovaný muž nachází, nebo mohl k pátrání podat nějaké informace, ať je neprodleně sdělí na linku 158.

Redakce
NachodskySWING.cz
Ilustrační foto

Čtěte také