Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Obchod Dohajan láká k Nákupům po zavíračce

29.11.2018
čtenost 762

KOMERČNÍ PREZENTACE - Obchod Dohajan.cz v Náchodě připravil tradiční předvánoční akci. V pátky 30. 11. a 14. a 21. 12. bude mít otevřeno do 21 hodin.

Obchod Dohajan láká k Nákupům po zavíračce

Obchůdek Dohajan.cz, který sídlí v Náchodě v Komenského ulici a specializuje se na prodej ložního povlečení, ručníků, přírodních mýdel, svíček Yankee Candle a Woodwick, kosmetiky včetně pánské, plyšových hraček značky Bukowski a další řady dárkového zboží, připravil po své zákazníky už tradiční předvánoční záležitost - Nákupy po zavíračce. Tři pátky - 30. listopadu a 14. a 21. prosince bude otevřen až do 21 hodin.

„Speciální akcí chceme vyjít vstříc zákazníkům a hlavně zákaznicím, kterým jejich pracovní doba a každodenní tempo neumožňuje náš obchůdek navštívit v klidu a beze spěchu. Už se moc těšíme na tento pátek, kdy máme pro zákazníky připravenou ochutnávku Krkonošské medoviny," upřesnila manažerka Dohajan.cz Lucie Honzerová.

Zákazníci budou moci v příjemném voňavém prostředí zakoupit nejen vánoční dekorace a dárky, ale posedět také u šálku výběrové kávy či sklenky vína v kavárně Škvorecký Café, která je s obchodem spojena a navíc v tento den slaví jeden rok od svého otevření.

www.dohajan.cz
Komenského 1203, Náchod

Čtěte také