Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Broumovským starostou zůstává Jaroslav Bitnar

12.10.2018
čtenost 1015

BROUMOV - V Broumově byla podepsána koaliční dohoda. Starostou bude opět Jaroslav Bitnar.

Broumovským starostou zůstává Jaroslav Bitnar

V Broumově je jasno o vedení města pro další volební období 2018 – 2022. Okamžitě po zveřejnění výsledků voleb do Zastupitelstva města Broumova uskutečněných ve dnech 5. a 6. října 2018, byla zahájena koaliční jednání. Z nich nakonec vykrystalizovala čtveřice stran a seskupení (Volba pro Broumov – VpB, Broumováci, Křesťanská a demokratická unie – Československá strana Lidová – KDU-ČSL a Nestraníci), která má v broumovském zastupitelstvu nadpoloviční počet mandátů.

Zvolení zastupitelé těchto stran se shodli na funkci starosty, místostarosty a sedmičlenné Radě města. V období let 2018 – 2022 bude opět starostou města Ing. Jaroslav Bitnar a místostarostou Kamil Slezák. V Radě města budou také JUDr. Tomáš Blažek, MUDr. Miroslav Švábl, Mgr. Jiří Ringel, Bc. Monika Lukašáková a Arnold Vodochodský.

Vedle již zmíněných dále v zastupitelstvu usednou: MUDr. Jiří Veselý, JUDr. Libuše Růčková, René Herzán, Monika Mrštinová, Pavel Kašpar, Robert Frydrych, Pavel Trojan, Bc. Miroslav Frömmel, MUDr. Jan Vodochodský, Bc. Lubomír Franc, Bc. Dana Hejnišová, Petr Stečínský, Pavel Pultr, Josef Marek, Josef Gruner a Milan Mircea Filipčík.

René Herzán
www.nase.broumovsko.cz

Čtěte také