Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Zloději se vloupali pro tašky na zadních sedadlech aut

10.1.2019
čtenost 758

NÁCHODSKO - Pozor na odkládání tašek na zadní sedadla vozu. Letos se už dva řidiči přesvědčili, že tam není radno nic nechávat.

Zloději se vloupali pro tašky na zadních sedadlech aut

Po pachatelích krádeží vloupáním do osobních automobilů pátrají policisté z obvodních oddělení v Červeném Kostelci a Náchodě. V obou případech si shodně lidé ponechali tašky na viditelném místě na zadním sedadle.

V Červeném Kostelci využil tmy dosud neznámý pachatel těsně po 23. hodině večerní v pondělí 7. ledna. Vnikl do osobního auta zaparkovaného vedle domu a z vozu sebral peněženku, která byla uložená v pánské tašce na zadním sedadle, a z ní odcizil 8 tisíc korun.

Také zloděj, který kradl v úterý 8. ledna mezi 11.30 a 12.30 v Náchodě u nemocnice, využil příležitosti a jednal hned, jakmile v autě zahlédl látkovou tašku. „Pachatel nezjištěným způsobem rozbil boční okno a ze zadního sedadla odcizil černou látkovou tašku, která obsahovala troje brýle, písemnosti a deštník," sdělila policejní mluvčí Eva Prachařová. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na bezmála 17 tisíc korun.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také