Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Už máte vánoční dárky?

25.11.2019
čtenost 782

KOMERČNÍ PREZENTACE - Vánoce jsou tu za necelý měsíc. Víte, čím obdarujete své blízké? Máme pro vás pár tipů.

Už máte vánoční dárky?

Dárky pro vousáče

dárek pro vousáče

Není tajemstvím, že náchodský obchod Dohajan.cz už několik měsíců nabízí i speciální sekci pro vousáče. Proto i tyto gentlemany můžete o Vánocích obdarovat stylově podle jejich gusta. Značky jako Proraso, Morgan‘s, Captain Fawcett a další pochopitelně nemohou v nabídce chybět. Vedle vosků na kníry, olejů a balzámů na vousy těch nejvybranějších vůní najdete v regálech pánského oddělení Dohajan i pomády na vlasy, mýdla, šampóny a řadu dalších výrobků.

kontakt: Dohajan.cz, Náchod, Komenského 1203 (vedle Škvorecký Café)
www.dohajan.cz




Luční penzion


Luční penzion

Potěšte své blízké poukazem na gastronomický zážitek v rodinné restauraci Lučního penzionu. Ideální místo nejen pro příjemné posezení, ale také pro vaši rodinnou oslavu, vánoční večírek nebo svatbu.

kontakt: Luční penzion, Česká Skalice, Zájezd 82, tel: 603 952 363
restaurace@lucnipenzion.cz
www.lucnipenzion.cz




Vánoce v duchu handmade

Vánoce v duchu handmade

Popletly vám Vánoce hlavu? Dejte šanci pletení! Obchod Pleturáda.cz nabízí širokou škálu kvalitních pletacích přízí a pomůcek nezbytných ke snadné a pohodlné kreativní práci při tvorbě nejrozmanitějších pletených a háčkovaných výrobků. Potěšte tak pletařky ve svém okolí dárkem v duchu ruční výroby.

kontakt: kamenný obchod Pleturáda.cz, Náchod, Kladská 200, tel: 777 576 907 
info@pleturada.cz
www.pleturada.cz

 


Vyvoněné Vánoce

Vyvoněné vánoce

Zážitky a vzpomínky jsou často spojeny s vůněmi, které umocňují vnímání každodenních situací... Posláním proslulé italské značky MILLEFIORI, jejíž název znamená 1000 květů, je pomoci vám najít emoci, náladu, atmosféru, ve které se cítíte uvolnění a sami sebou. Millefiori nabízí širokou škálu vytříbených interiérových vůní. V obchůdku Dohajan se zaměřují na luxusní vonná stébla s čistým a elegantním designem a stylové vůně do auta s dotekem italského šarmu.

kontakt: Dohajan.cz, Náchod, Komenského 1203 (vedle Škvorecký Café)
www.dohajan.cz

 



Weleda dárkové sety

Weleda dárkové sety


Udělejte radost svým nejbližším provoněnou přírodní kosmetikou od Weledy. Čeká na vás síla BIO granátového jablka, růže, citrusu nebo levandule. A nezapomínáme ani na vaše nejmenší s měsíčkovou řadou pro kojence, stejně jako je u nás k dostání kompletní sortiment této švýcarské kosmetiky značky Weleda.

cena od 299 Kč
kontakt: Lékárna U Svaté Terezie, Náchod, Tyršova 866
www.lekarnaterezie.cz




Nechte si od Ježíška nadělit Mikuláše

Mikulášovy patálie

Postavy z kultovních knížek dvojice Goscinny-Sempé ožijí ve vynikajícím představení Mikulášovy patálie divadelního spolku Kašpar. Parta nezbedů v čele s Mikulášem v podání skvělého Matouše Rumla a jeho kamarádů Vendelína, Kryšpína, Augustýna a dalších má v rámci kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí namířeno 21. února do Jiráskova divadla v Hronově.

cena: od 290 Kč
www.kupvstupenku.cz a regionální infocentra

 


Skvělá porce divadel na celý rok

skvělá porce divadel na celý rok

Edith a Marlene pražského Divadla pod Palmovkou se skvělými výkony Hany Seidlové a Renaty Drössler. Klíště s Milanem Lasicou a Bolkem Polívkou. Komedie roku 2018 Z postele do postele. Strhující příběh mladoboleslavského divadla Teď mě zabij. Cenami ověnčená inscenace Kočovného divadla Ad Hoc a premiéra červenokosteleckých ochotníků. Perfektní mix divadel za luxusní cenu.

Abonentky: 1190 Kč / 1140 Kč / 1090 Kč
Abonentky zakoupíte v IC Červený Kostelec. Od 9. 12 je zahájen prodej jednotlivých vstupenek v regionálních IC a na www.mksck.cz




Hudební mix na celý rok

hudební mix

Snad všemi oblíbený Ondřej Havelka and his Melody Makers, skvělý Karel Kahovec, legendární František Nedvěd nebo hudba z pavoučích vláken země snů, kterou představí skupina Tara Fuki. To je pořádná porce hudby na celý rok a za skvělou cenu.

Abonentka: 890 Kč
Abonentky zakoupíte v IC Červený Kostelec. Od 9. 12 je zahájen prodej jednotlivých vstupenek v regionálních IC a na www.mksck.cz.

 



Vůně Vánoc s Yankee Candle

Yankee candle

Nechte se zlákat širokou paletou vánočních vůní svíček prémiové světové značky Yankee Candle. Každá svíčka přinese tomu, koho jí obdarujete, mnoho příjemných okamžiků a dotvoří v jeho domově dokonalou vánoční atmosféru. Širokou nabídku se spoustou novinek najdete v obchodě Dohajan v Náchodě - vstupte do světa snů.

cena od 299 Kč
kontakt: Dohajan.cz, Náchod, Komenského 1203 (vedle Škvorecký Café)
www.dohajan.cz

 




Romantika jako u babičky na venkově

romantika jako u babičky

Kdo by nezatoužil vzdálit se alespoň na chvíli od dnešní hektické a uspěchané doby a třeba se jen na pár hodin schoulit ve vlídné chaloupce našich babiček? Kvalitní bavlněné povlečení s tradičními venkovskými vzory a řadu doplňků v podobě malých polštářků a válečků přesně jako od babičky najdete ve stylovém obchodě Dohajan.cz v Náchodě. Vstupte do světa snů.

kontakt: Dohajan.cz, Náchod, Komenského 1203 (vedle Škvorecký Café)
www.dohajan.cz





Věnujte vstupenky na lednový koncert Radůzy

vstupenky na Radůzu

Její umělecká dráha připomíná některé pohádkové životopisy. Na ulici ji v roce 1993 objevila Zuzana Navarová a už tři dny nato zpívala ve svatyni českých zpěváků, v pražské Lucerně. O pár týdnů později zde pak triumfovala jako „předskokanka" slavné americké písničkářky Susanne Vega, o šest let později měla stejnou čest při koncertě Mikea Oldfielda. 23. ledna 2020 zavítá do Jiráskova divadla do Hronova, kde zazní nejen písně z nového alba Muž s bílým psem (říjen 2018), ale i písničky z prvních desek. Radůza se zvládne doprovodit na několik hudebních nástrojů, její zpěv hřmí, ale i jemně vypráví dojemné příběhy.

cena: od 320 Kč
kontakt: Hronov, náměstí Čs. armády 500, tel: 491 483 314
(prodej vstupenek: IC Hronov, IC Náchod, IC Červený Kostelec, IC Nové Město nad Metují, IC Česká Skalice)
www.kulturahronov.cz





Naberte sílu

Naberte sílu

Reishi patří mezi nejcennější vitální houby tradiční čínské medicíny. Její síla spočívá ve schopnostech přirozeně posilovat vitalitu a imunitu, podporovat normální funkce oběhové soustavy a zdravou hladinu cholesterolu. Má výrazné adaptogenní účinky, tzn. pomáhá organismu přirozeným způsobem bojovat proti zátěži, vyvolané širokou škálou škodlivých faktorů.

kontakt: www.MycoMedica.cz




Vánoční balení Vibovit®


Vibovit


Speciální balení obsahuje 2 druhy želé multivitaminů a kreativní ultra plastelínu s hravými plastovými doplňky pro děti navíc. Růžová je se třpytkami a modrá mění barvu teplem. Vibovit je doplněk stravy. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Kontakt: Lékárna U Itálie, Náchod, Kamenice 131, tel: 491 423 999
www.lekarnauitalie.cz


 

Příjemné nákupy přeje redakce 
NachodskySWING.cz

Čtěte také